Snel en efficient vlechtwerk

We leveren uitstekend vlechtwerk in een goed werktempo. Wij zijn sociaal, collegiaal en belangstellend, wat de werksfeer bevorderd.

'Dat kan beter' bestaat bij ons niet

We houden van een goede wederzijdse communicatie om tot het beste eindresultaat te komen. En zullen er altijd naar streven om ons werk perfect af te leveren.

Opdracht met precisie uitvoeren

Waar wij in opvallen is, dat wanneer u aan ons een eventuele opdracht uitbesteedt, wij twee deze ook daadwerkelijk uitvoeren.

Één contactpunt

Wij zijn het aanspreekpunt gedurende het hele traject van prijsaanvraag, buigstaten maken tot het verwerken van de wapening. Wij besteden ons werk niet uit aan derden. Door deze schakel er tussen uit te laten, kunnen wij een hogere kwaliteit garanderen en eventuele problemen meteen aan pakken.

Efficiënt en tempo

Wij werken snel én leveren vlechtwerk van goede kwaliteit. Verder zijn onze medewerkers sociaal aangelegd, collegiaal en tonen zij oprechte belangstelling. Dit zorgt voor een prettige werksfeer.

Perfectie is ons streven

Wij streven naar het afleveren van perfect werk. Goede communicatie met onze opdrachtgever is hierin essentieel. Op die manier komen wij tot het beste resultaat.

Uw opdracht is in goede handen

Wanneer u een opdracht aan ons uitbesteedt, kunt u ervan uitgaan dat wij deze met alle precisie voor u uitvoeren.

Eén aanspreekpunt

MDF Infra is uw enige aanspreekpunt. Vanaf de prijsaanvraag tot en met het verwerken van de wapening. Omdat wij ons werk niet uitbesteden garanderen wij een hogere kwaliteit. Eventuele problemen pakken we direct op.

Heeft u een project voor ons?

Wij hebben een professioneel team die uw project tot in de details afrond. Wij leveren volgens afspraak met een offerte op maat.

Dé ultieme partner

Met een blik op de toekomst op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Kansen pakken waar wij als professioneel en internationaal aannemer de productie kunnen verhogen en zo efficiënt mogelijk onze projecten binnen de deadline afleveren.

Recente Infraprojecten

Recente Bouwprojecten

Contactgegevens

MDF Infra B.V.
ABC Westland 241
2685 DC POELDIJK
NEDERLAND

T: +31 85 800 00 68
E: info@mdfinfra.com
Powered by Pro Dedicated
cogphone-squareenvelope-square