Kabel- en leidingsystemen, 

Glasvezelnetwerken, is het specialisme van MDF Infra.

Veelzijdig professioneel

Het aanleggen van kabel- en leidingsystemen, zoals glasvezelnetwerken, is het specialisme van MDF Infra.

Complexe projecten

Door de verschillende expertises van het personeel, is het mogelijk teams samen te stellen met teamleden van verschillende disciplines. Hierdoor is MDF infra in staat om complexe projecten uit te voeren. Al met al kunnen projecten op een efficiente en effectieve wijze gerealiseerd worden.

De expert

Het aanbrengen van kabel- en leidingsystemen, zoals glasvezelnetwerken, is de expertise van MDF Infra.

Allround specialist

De medewerkers van MDF Infra hebben verschillende specialismes. Hierdoor is het mogelijk om teams te maken met daarin verschillende expertises. Wij kunnen daarom veelzijdige en complexe projecten aannemen. Al onze projecten voeren wij uit via een effectieve en efficiënte werkwijze.

Alles is mogelijk

Voor de aanleg van een glasvezelnetwerk, kabel- en leidingsystemen werkt MDF Infra regelmatig over grote afstanden. Zowel nationaal als internationaal, hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van management en uitvoering van grote projecten.

Geen project te groot

MDF infra heeft al jarenlange ervaring met het management en de uitvoering van nationale en internationale projecten. Voor de aanleg van een glasvezelnetwerk, kabel- en leidingsystemen over grote afstanden.

Dé ultieme partner

Met een blik op de toekomst op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Kansen pakken waar wij als professioneel en internationaal aannemer de productie kunnen verhogen en zo efficiënt mogelijk onze projecten binnen de deadline afleveren.

Recente Infraprojecten

Recente Bouwprojecten

Contactgegevens

MDF Infra B.V.
ABC Westland 241
2685 DC POELDIJK
NEDERLAND

T: +31 85 800 00 68
E: info@mdfinfra.com
Powered by Pro Dedicated
cogphone-squareenvelope-square