Offshore ondernemingen wereldwijd

MDF Infra is voor haar opdrachtgevers de uitkomst. Door de juiste man op de juiste plek te zetten biedt MDF infra verlichting in dit intensieve proces.

Visie en inzicht

Door onze specialisme worden ook de knelpunten voorzien wat bijdraagt aan een efficiëntere aanpak in de algehele aanleg van de bekabeling.

De totaaloplossing

Door deze manier van werken en ondersteuning is MDF infra toonaangevend in een totaal oplossing aan haar uitgebreide kring van gerenommeerde opdrachtgevers. Niet alleen in de scheepsbouw maar ook aan offshore ondernemingen wereldwijd aan wal en op zee.

De ideale partner

MDF Infra is voor haar opdrachtgevers de ideale partner om mee samen te werken. Wij zorgen ervoor dat de juiste medewerker aan de slag gaat op de juiste plek. Hierdoor ontzorgen wij onze opdrachtgever in een dynamisch proces.

Visie en zienswijze

Vanwege onze expertise voorzien wij vaak de knelpunten. Dit zorgt ervoor dat de algehele aanleg van de bekabeling efficiënter verloopt.

Compleet

MDF Infra biedt door deze werkwijze een compleet pakket aan haar grote netwerk van belangrijke opdrachtgevers. Dit maakt MDF Infra uniek. Zowel in de scheepsbouw, als aan offshore ondernemingen. Wereldwijd, aan wal en op zee.

Heeft u een project voor ons?

Wij hebben een professioneel team die uw project tot in de details afrond. Wij leveren volgens afspraak met een offerte op maat.

Dé ultieme partner

Met een blik op de toekomst op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Kansen pakken waar wij als professioneel en internationaal aannemer de productie kunnen verhogen en zo efficiënt mogelijk onze projecten binnen de deadline afleveren.

Recente Infraprojecten

Recente Bouwprojecten

Contactgegevens

MDF Infra B.V.
ABC Westland 241
2685 DC POELDIJK
NEDERLAND

T: +31 85 800 00 68
E: info@mdfinfra.com
Powered by Pro Dedicated
cogphone-squareenvelope-square