Allround kennis en kunde

Wij zijn veelzijdig betreft montagewerken; een compleet dienstverleningspakket. MDF Infra is in staat uw glasvezelverbinding/ koperverbinding compleet en volledig te installeren. Wij leggen voor uw de desbetreffende buis, blazen de tubes en/of glasvezelkabel en creeëren d.m.v. fusielassen de perfecte glasvezelverbinding.

Ontwerpen

Schouwen

Graven

Huisaansluiting

Netwerk actief

Ontwerp

Tijdens de aanloop fase lichten we alle inwoners van de gemeente in dat we eraan komen. We voeren campagne om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk aanmeldingen voor glasvezel binnenkomen. Daarnaast maakt onze partner-in-aanleg, de aannemer, vooraf een compleet ontwerp van het glasvezelnetwerk zodat alle woningen en bedrijven worden aangesloten.

Schouwen

Om de aanleg van het glasvezelnetwerk zo goed mogelijk te laten verlopen, komen we vooraf bij iedereen even langs. Dit heet schouwen. Op afspraak komt er bij elke woning een monteur langs en wordt er bepaald waar de glasvezelaansluiting in huis geplaatst wordt. Meestal is dit in de meterkast.

Graven

Voordat we beginnen met graven, wordt er in de buurt een glasvezelcentrale geplaatst. Hierin hangt allerlei belangrijke apparatuur en komen de glasvezels van alle woningen bij elkaar. Vervolgens begint het graven. Om alle woningen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk moeten we bijna in alle straten graven. Binnen een dag is de straat weer dicht en heb je vrijwel altijd weer netjes toegang tot je woning. Je tuin blijft gespaard, want we schieten de kabel meestal onder de grond naar de gevel van je huis.

Huisaansluiting

Tijdens de huisaansluiting trekt de monteur van de aannemer de glasvezelkabel je huis in. Vervolgens wordt de aansluiting op de afgesproken plek geïnstalleerd.

Netwerk actief

Hierna is het aan je glasvezelprovider om te zorgen dat het door jou gekozen abonnement wordt geïnstalleerd. En dan kan het feest beginnen. Vanaf nu kun je genieten van het allersnelste netwerk van Nederland en ben je klaar voor de toekomst!