Zo efficiënt mogelijk

Met een blik op de toekomst zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Als professionele aannemer staan wij in voor een zo efficiente werkwijze; productie verhogen en zo efficiënt mogelijk projecten binnen de gestelde deadline uitvoeren.

Unieke partner

Als unieke partner hebben wij ons ontwikkeld in glasvezel- en infratechniek. Door duurzame en praktische oplossingen zijn veel opdrachtgevers u voor geweest.

Vooruitstrevend

Door ambitie is MDF Infra inmiddels uitgegroeid tot één van de vooraanstaande partijen op het gebied van grote infraprojecten, het leggen van kabels en het installeren van glasvezelnetwerken. Alles kan van A tot Z geregeld worden!

Gecertificeerd

MDF Infra is kritisch. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid hebben de hoogste prioriteit. Dit uit zich in maatregelen voor persoonlijke bescherming, veiligheidsinstructies, uniforme bedijfskleding en communicatie wij helder. MDF Infra is gecertificeerd, conform VCA en ISO9001!

MDF Infra heeft zijn fundament gebouwd op vertrouwen.
Twee broers, beiden diep geworteld in het vak, wie het familiebedrijf nog voor generaties lang met succes zullen laten doorgroeien.

Vandaar ons motto: ‘Samen Sterk’.

MDF Infra is zelfvoorzienend in machines en apparatuur.

  • O
  • O